top of page

West Highland Way, Schotland

Wandelen over de West Highland Way is een wandeling die je eens in je leven gemaakt moet hebben. Wandelen van de lage landen naar de prachtige Highlands. Wandel langs het grootste zoetwatermeer van Groot Brittannië, Loch Lomond. Over de vlaktes van de Rannoch Moor, over de Devils staircase naar Fort William in acht wandeldagen.
Onderweg proef je diverse typische Schotse gerechten zoals Schotse zalm en Haggis. Bezoek je de Glen Goyne distillery en kan je heerlijke whisky proeven. Zwemmen in Loch Lomond en wandelen langs verlaten Schotse boerderijen. Wij hebben de route inmiddels al meer dan 10x gewandeld en weten precies de weg.

3 voetstappen

9 dagen | vanaf €749,-

Uitzicht over de West highland Way_edited.jpg

Negen dagen genieten in de Highlands

Wild kamperen op de West Highland Way_edited.jpg

Overnachten in Tipi tenten of eigen tent

Zalm op de west highland way_edited.jpg

Al het eten en drinken is inclusief

Devils staircase Schotland

Wandelen, Schotland ervaren 

Op Avontuur

Dag 1 | 19 km

Vandaag ontmoeten we elkaar rond 10 uur op het treinstation van Milngavie. Hier neemt Jan al je bagage over zodat je lekker licht kan lopen. We starten eerst met een bak koffie en kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Je krijgt van ons de routekaart en stempelkaart. Rond 11:00 start je samen met Kim aan de wandeling over de West Highland Way. De weg vandaag is 19 km met weinig hoogteverschil, een heerlijke wandeling om in te komen. Onderweg stoppen we bij de Glengoyne Distillery voor een rondleiding en een proeverij. Je loopt tot aan Drymen waar Jan de bagage  voor je klaar heeft staan samen met een 'welcome back snack' en een lekker drankje.

Wild kamperen op de West Highland Way

The West Highland Way

Wandelen door de Highlands met alleen je dagrugzak. Wij vervoeren de bagage en zorgen voor ontbijt, lunch en avondeten. Het eten is altijd superlekker door onze jarenlange catering ervaring en kan je opscheppen zoveel je wilt. Je kan samen met onze gids Kim en de groep wandelen of geheel in je eigen tempo. Je krijgt van ons een routekaart voor je mobiel mee. Onderweg stopt Kim met de groep regelmatig voor een pauze, om foto's te maken, ga je een distilleerderij bezoeken en stopt ze voor leuke weetjes over de regio waar we door wandelen. We hebben geen haast. Bij de start van de West Highland Way krijg je van ons een stempelkaart. Tijdens het wandelen komen we langs diverse plekken waar we een stempel kunnen halen. Een volle kaart is een prachtig aandenken voor later.

West Highland Way kaart
Inclusief
  • Reis -en wandelbegeleiding
  • Bezoek whisky distilleerderij
  • Meereizende kok
  • 8x ontbijt, 9x lunch en 6x diner met drankjes.  
  • Snacks en drankjes bij de tent
  • Bagage & tentvervoer
  • Stempelkaart
  • Busreis van Fort William naar Glasgow int. airport
  • Incl. administratiekosten
  • Incl. boekingskosten
Kim en Jan van Pippin Hikes

Tent types

Slaap luxe in je eigen tipi

Je slaap in één van onze sfeervolle tipi tent met stoel, stretcher, luchtmatras. Je tent wordt dagelijks door ons opgezet en afgebroken. Dagelijks vervoer van tent en bagage gaat via ons. Ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes op de camping zijn inbegrepen. Geen één-persoons toeslag, slaap je met twee in de tent, 20% korting op de tweede

Datum
Prijs pp.
Tent type
Vrije tenten
14-8 t/m 22-8
€ 749,-
Eigen tent
4 (van 6)
14-8 t/m 22-8
€ 899,-
Eigen Huur tent
6 (van 6)
14-8 t/m 22-8
€ 1499,-
Eigen Tipi tent
2 (van 3)
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant.
Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Kim en Jan van Pippin Hikes
Heb je een vraag over de West Highland Way? 
Routepaal West Highland Way FB
Wil je een optie of gelijk boeken?
Met de hondenslee op Noorderlicht jacht
Toon me meer reizen die jullie aanbieden
bottom of page