Vakantie

LAPLAND

Sneeuwscooter, hondenslee, sauna, ijsvissen, noorderlicht 

Zweeds Lapland

 

Op vakantie in het hoge noorden boven de Poolgrens in Zweeds Lapland.

In februari kan de thermometer op min 32 staan maar op de sneeuwscooter zit je dik bepakt en beschermd tegen de kou rij je over het prachtig besneeuwde landschap naar het ijshotel en bezoeken we een oude Sami kerk.

Kim en Jan zorgen voor heerlijke typische Zweedse maaltijden en nemen je overal mee naar toe. Bij het huisje kunnen we heerlijk ontspannen in de sauna op het meer of in de vuurhut. Overdag gaan we cross country skiing en in de avond gaan we met de hondenslee op pad die je zelf mag besturen. In het donker met de honden onder de sterrenhemel, met hopelijk het magische Noorderlicht is een unieke ervaring.

Na afloop mag je de honden eten geven en eten en drinken we nog wat lekkers terwijl we genieten van de sterrenhemel.

Deze unieke ervaring is inclusief vlucht, alle maaltijden in Lapland en alle tours.

Bij Pippin Hikes betaal je geen gekke kosten zoals administratiekosten en boekingskosten.

Gewoon de prijs die erbij staat, dat maakt het wel zo gemakkelijk.

Inbegrepen; Retourvlucht met max 23 kilo bagage, transfer, ontbijt, lunch, diner (gemaakt door Kim en Jan) op Camp Alta, knabbels en drinken, saunabezoek, ijsvissen, Cross country ski tocht, sneeuwmobiel tocht met warme kleding, het ijshotel zien, laatste oude kerk van de Sami bevolking bezoeken, wild spotten en een tocht met de hondenslee in het donker maken met warme kleding.

Eigenlijk hoef je alleen zelf te organiseren: reis van Nederland naar Brussel en terug, parkeren, souvenirs, maaltijden op de vliegvelden en verzekeringen.

Betaling gaat veilig via een tussenrekening van Certo Escrow, Certo Escrow biedt betaaloplossingen die volledige zekerheid geven aan zowel koper als verkoper. Wij ontvangen het bedrag na de reis.

Datum 17 feb t/m 21 feb 2020, te boeken t/m 10 okt 2019. 

Datum 23 feb t/m 27 feb 2020, te boeken t/m 10 nov 2019

Aantal deelnemers: min 9 max 13.

Deze vakantie start vanaf vliegveld Brussel

We serveren per dag één menu. We kunnen bij dit menu rekening houden met allergieën en diëten, maar geef dit uiteraard wel aan bij het boeken. We houden erg van goed eten en je zal zeker niet met een lege maag van tafel gaan.

Voor meer informatie kijk gerust even op onze "Info" pagina of stuur ons een vrijblijvende e-mail.

"Mooie en gezellige week gehad in Schotland. Jan en Kim doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. We kijken met veel plezier terug. De West-Highland Way was prachtig, maar ook het kamperen in de gezellige tenten van PippinHikes is een aanrader, evenals de goede maaltijden van Jan en Kim."

 

—  Greet van de Bergh 24 augustus 2018 — 

VvKR.jpg
STO.jpg

info@PippinHikes.nl | 06-51058237 | Kvk nr. 70419841 | Btw nr. NL183157916B02 | Zevenhuizen (zh)