top of page
Op wandelvakantie met Pippin Hikes

Info over Pippin Hikes!

Wandelen

Kim en Jan houden beiden van wandelen. De eerste lange afstandswandeling die we maakte was de West Highlandway in Schotland en daarmee is het wandelvirus bij ons helemaal aangeslagen. Inmiddels hebben we oa het Pelgrimspad, de Gr10 over de Pyreneeën en hebben vijf maal de vierdaagse van Nijmegen gelopen. 

De laatste jaren zijn we begonnen met de tocht van Amsterdam naar Santiago de Compostella met onze  Border collie "Haggis" en sinds 2017 ook met "Smørrie".

Wandelvakantie

Zwaarte Wandeldagen

Om je bij de keus te helpen hebben we de zwaarte van de wandelreizen uitgedrukt in een aantal voetstappen. Hierbij is rekening gehouden met de Hoogteverschillen en de afstanden per dag. Dit blijft een inschatting; de uiteindelijke zwaarte van een reis is mede afhankelijk van weers-omstandigheden en je eigen fysieke gesteldheid.

1 voetstap

Staat er één wandelstap dan is onze inschatting van de wandelvakantie;

Voor iedereen

Je zal weinig hoogteverschil hebben en zo rond de 10 a 15 km per dag.

1 voetstap
Wandelvakantie met Pippin Hikes

Tempo

Per dag wandelen we rond de 15 á 25 km. Het tempo wordt altijd als fijn ervaren.

Gemiddeld met pauzes erbij komen we meestal uit rond de 3 km per uur

Wij hebben geen haast en nemen de tijd om foto's te maken en rond te kijken naar al het moois wat we onderweg tegenkomen.

Wandelen over de Dutch Mountain Trail_edited.jpg

Reviews Pippin Hikes?

Wat vinden anderen van Pippin Hikes? Wandelaars die met ons mee zijn geweest kunnen op Google een review achter laten.

Hieronder een aantal reviews. Voor meer kan je kijken op Google

Margriet

Na 2 kampeervakanties met Jan en Kim kan ik niet anders dan een 5 sterren review achter laten. De vakanties zijn tot in de puntjes geregeld. De tentjes zijn van alle gemakken voorzien en je wordt altijd goed voorzien van eten en wat te drinken. De activiteiten zijn leuk, en soms verrassend of uitdagend. Maar het belangrijkste is dat Jan en Kim fantastische mensen zijn die een enorm goede sfeer neerzetten (al moet je wel tegen een beetje droge humor kunnen ;)).

Review Dutch Mountain Trail

Na de boeking?

Nadat je de boeking gemaakt hebt, gaan we deze verwerken. Je ontvangt na een aantal dagen de factuur, de reisbrief en daarna een aparte mail van het STO garantie fonds voor de betalingen. Op de factuur kan je de aanbetaling, van rond de 20% terug vinden en hoeveel het restbedrag is. In de reisbrief staat alles over waar we overnachten, dagindelingen en tips zoals een paklijst. Mocht je aan de hand van de reisbrief vragen hebben dan helpen we altijd graag

bottom of page