top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJan Noordermeer

Overnachten, Dutch Mountain Trail

De Dutch Mountain Trail is een wandeling in het zuiden van Limburg van net iets meer dan 100 kilometer en gaat van Station Eygelshoven nabij Kerkrade tot aan Station Maastricht en wordt gezien als één van de zwaarste meerdaagse wandeltocht van Nederland. Onderweg wandel je door Duitsland en België en kom je over de Seven Summits via smalle verstopte paadjes. De route kenmerkt zich door de prachtige uitzichten, steile paden, holle wegen en vermijdt zoveel mogelijk dorpjes. Als je van uitdaging houdt en prachtige wandelpaden, dan is de Dutch Mountain Trail echt een aanrader om te wandelen.


Wandelen over de Dutch Mountain Trail
Wandelen over de Dutch Mountain Trail

Etappes Dutch Mountain Trail

Je kan het route boekje van de Dutch Mountain Trail bestellen via de site van het Dutch Mountain Film Festival: Bestel hier je route boekje


De route van de Dutch Mountain Trail is volgens het boekje ingedeeld in vier etappes

  1. Eygelshoven naar Vaals 28 km

  2. Vaals naar Gulpen 23 km

  3. Gulpen naar Mheer 26 km

  4. Mheer naar Maastricht 23.5 km

Overnachten op de Dutch Mountain Trail

Hieronder kan je diverse Hotels, Bed & Breakfast en campings vinden die in de buurt van de route te vinden zijn. Ook kan het leuk zijn om in groepsverband de route te wandelen samen met Pippin Hikes. Je ontmoet gezellige mede wandelaars en al het eten en drinken is inclusief.


Holle weg in Zuid Limburg

Hotels & B&B's Dutch Mountain Trail

Overnachten in hotels of Bed & breakfast op de Dutch Mountain Trail kan onder anderen op de volgende plekken:


Eygelshoven:


Vaals:


Gulpen:


Mheer:


Maastricht:Campings op de Dutch Mountain Trail:

Ook kan het leuk zijn om op een camping te verblijven onderweg. In de buurt van de route kan je op de etappe plekken de volgende campings vinden:


Eygelshoven:

Vaals:


Gulpen:


Mheer:


Maastricht:
Groepsreis over de Dutch Mountain Trail

Zoek je gemak en gezelligheid? Het is ook mogelijk om met een kleine gezellige groep van max 10 personen, de Dutch Mountain Trail te lopen. Je ontmoet nieuwe mensen, overnacht in je eigen Tipi tent en er is een mobiele keuken/foodtruck bij waar ontbijt, lunch en diner vanuit verzorgt worden. De reis duurt zes dagen met vijf wandeldagen. Dagelijks wordt je naar het startpunt gebracht en aan het einde van de dag wordt je weer terug gebracht naar de camping waar de tipi tenten staat en een heerlijk cool drankje. Al het eten en drinken is inclusief.


Groetjes Kim & Jan

2.806 weergaven1 opmerking

Gerelateerde posts

Alles weergeven

תגובה אחת


Cor Groet
Cor Groet
03 בפבר׳

Hoe is het ov tussen de plaatsen?

לייק
bottom of page