Wandelvakantie Slovenië

Yeahhhhh

Op Vakantie!

Met Pippin Hikes

Waar gaan we heen?

10 dagen
Tenten

Wandelen over één van de mooiste routes van Schotland. Whisky distilleerderij bezoeken en typische Schotse gerechten proeven 

10 dagen
Tenten

Wandel mee over delen van de GR92 naar Barcelona. Onderweg blijven we dicht bij de kust en hebben we prachtige uitzichten over zee.

13-min.jpg

Wandelen en kano varen in Overijssel. Hier is een prachtig natuurgebied waar we gaan genieten. Ook nemen we de foodtruck mee.

5 dagen
Tenten
5 dagen
Tenten

Wandelen en kano varen in Overijssel. Hier is een prachtig natuurgebied waar we gaan genieten. Ook nemen we de foodtruck mee. Speciaal programma voor de kinderen.

bloes2-min.jpg

Ook kunnen we de tipi's in je achtertuin opzetten

Met een echt bed, kampvuur, kano, platenspeler en heerlijke maaltijden.

Kamperen
Tipi's
4 dagen
Hotel

Op naar de wereldstad Londen! heerlijke eetstalletjes, markten en winkels. Uiteraard zie je alle highlights maar ook de verborgen plekjes

Image by Giammarco Boscaro

Wandelen in de bergen van Slovenië, door de dalen van de Soča vallei waarbij je overnacht in sfeervolle tipi's en al het eten verzorgt wordt. 

10 dagen
Tipi's

Wat heb je nodig voor een meerdaagse hike?

Overnachten in een Hotel of Cabine: 

 

Een dagrugzak, een waterfles, toiletartikelen, een paar goede wandelschoenen, kleding waar je lekker in kan wandelen, persoonlijke benodigdheden en een goed humeur.

Overnachten in de Tent: 

 

Een slaapzak, een kussen, een dagrugzak, een waterfles, toiletartikelen, een paar goede wandelschoenen, kleding waar je lekker in kan wandelen, persoonlijke benodigdheden en een goed humeur.

Daarnaast is ervaring met het lopen van  ca. 20 kilometer per dag zeer fijn. Heb je deze ervaring niet dan kunnen we je hier eventueel bij helpen met een trainingsplan. Kijk ook bij "info" voor meer informatie.

Heb je verder nog vragen of wil je vrijblijvend advies? E-mail , bel of app (06-51058237) ons gerust even.

3-min.jpg

Wandelen naar Hulst en door het waddengebied van Zeeland. Bezoek het spookdorpje 'Doel', smullen van het lekkers uit de foodtruck en workshop dikke dames schilderen.

3 dagen
Tipi's
3 dagen
Tipi's

Ook in Zeeland is er een prachtig gebied met tulpenbollen en een waddengebied waar we met gids gaan wandelen. Foodtruck gaat mee.

Workshop dikke dames schilderen.jpg

In het prachtige Dalarna kom je echt weer helemaal tot rust. wandelen in de bossen en echte Zweedse koeken bakken bij de bakkerij

8 dagen
Huis
8 dagen
B&B/Hotel

We starten de vakantie bij de kust aan het begin van de rivier de Spey. We zien hoe whisky gemaakt wordt en proeven we verse zalm uit de rivier.

Image by Emiel Schalck

Wandelen door de prachtige bossen in de Ardennen. Kajakken over de Ourthe. Bierbrouwerij bezoeken en genieten van heerlijk maaltijden. 

3 dagen
Tipi's
5 dagen
Cabin

Je moet er echt een keer geweest zijn. Het Noorderlicht, Hondenslee, sneeuwscooter rijden, vuurhut, sauna en typische Zweedse gerechten.

IMG-20200222-WA0168-min.jpg