Wandelvakantie

TULPEN HIKE ZEELAND

Lente | Tenten | Zeeland | Hulst | Foodtruck

3 dagen Tulpen hike Zeeland

Niet alleen bij Hillegom is er een bollenstreek. Ook in Zeeland is er een prachtig gebied met tulpenbollen en het is een stuk rustiger dan in Zuid Holland.

We starten de eerste dag met een unieke wandeling met gids door het verdronken land, een prachtig brak water gebied. De twee dag wandelen we langs bollenvelden en door de mooie vestingsstad Hulst.

Op de derde dag gaan we naar het spannende Stropersbos voor een wandeling en wandelen we een stuk door België. Het tempo passen we aan de groep aan en onderweg stoppen we regelmatig zodat je foto's kan maken en je kan genieten van een heerlijk weekend weg. Overnachten doen we in onze sfeervolle tipi tenten en onze Foodtruck is dit weekend ook op de camping en hier komen de lekkerste gerechten en hapjes uit.

 

Bij Pippin Hikes betaal je geen gekke kosten zoals administratiekosten en boekingskosten.

Gewoon de prijs die erbij staat, dat maakt het wel zo gemakkelijk.

Deze reis is inclusief: Ontbijt, lunch, diner, overnachten in sfeervolle tenten, bedden (stretchers), wandeltochten.

We serveren per dag één menu. We kunnen bij dit menu rekening houden met allergieën en diëten, maar geef dit uiteraard wel aan bij het boeken. We houden erg van goed eten en je zal zeker niet met een lege maag van tafel gaan.

De reis is exclusief: reis en annuleringsverzekering, vervoer naar de startplek van het wandelen.

Betaling gaat veilig via een tussenrekening van Certo Escrow van STO Garant, Certo Escrow biedt betaaloplossingen die volledige zekerheid geven aan zowel koper als verkoper. Wij ontvangen het bedrag na de reis.

Zwaarte: gemiddeld

Aantal deelnemers: vier tot zestien en gaat zeker door

Boeken kan t/m 1 maart

Voor meer informatie kijk gerust even op onze "Info" pagina of stuur ons een vrijblijvende e-mail

"Mooie en gezellige week gehad in Schotland. Jan en Kim doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. We kijken met veel plezier terug. De West-Highland Way was prachtig, maar ook het kamperen in de gezellige tenten van PippinHikes is een aanrader, evenals de goede maaltijden van Jan en Kim."

 

—  Greet van de Bergh 24 augustus 2018 — 

VvKR.jpg
STO.jpg

info@PippinHikes.nl | 06-51058237 | Kvk nr. 70419841 | Btw nr. NL183157916B02 | Zevenhuizen (zh)