Wandelvakantie

SCHOTLAND

Zomer | Tenten | Distilleerderij bezoeken

WEST HIGHLAND WAY

West Highland Way

Wandelen over de West Highland Way is een wandeling die je eens in je leven gemaakt moet hebben. Wandelen van de lage landen naar de prachtige Highlands. Wandel langs het grootste zoetwatermeer van Engeland, Loch Lomond.

Over de vlaktes van de Ranoch Moor, over de Devils staircase naar Fort William in 8 wandeldagen. Daarna heb je een dag om nog op pad te gaan met Harry Potter stoomtrein of de hoogste berg van Engeland, de Ben Nevis, te beklimmen. Onderweg proef je diverse typische Schotse gerechten zoals Zalm en Haggis. Bezoek je de Glen Goyne distillery en kan je heerlijke whisky proeven. Zwemmen in Loch Lomond en wandelen langs verlaten Schotse boerderijen. combineer dat met het unieke concept van Pippin Hikes met bagagevervoer, opgezette tenten en alle maaltijden

 

Schots genieten

Prachtig wandelen door de Highlands van Schotland, door de bossen bij Loch Lomond, langs de kale vlaktes van de Rannoch Moor en tussen de prachtige bergen van de Glencoe. En voor de liefhebber 's avonds een lekker glaasje whisky

Bij Pippin Hikes betaal je geen gekke kosten zoals administratiekosten en boekingskosten.

Gewoon de prijs die erbij staat, dat maakt het wel zo gemakkelijk. maar wat zit daar nu precies bij in?

De hike is incl. kant en klaar opgezette tenten waar twee personen in kunnen slapen, bedden (stretchers met opblaasslaapmat), 9x ontbijt, 8x lunch en 7x diner met drankjes (2x uit eten, niet bij de prijs inbegrepen).

Na een dag wandelen staat er een 'welcome back snack' met een drankje voor je klaar.

De hike is excl. vliegtickets zodat je meer vrijheid hebt om je vakantie eventueel te verlengen en is excl. reisverzekering en annuleringsverzekering. kussentje en slaapzak zelf meenemen. in de Pippin bus is per vakantieganger plek voor één koffer met eventueel een losse slaapzak.

We serveren per dag één menu. We kunnen bij dit menu rekening houden met allergieën en diëten, maar geef dit uiteraard wel aan bij het boeken. We houden erg van goed eten en je zal zeker niet met een lege maag van tafel gaan.

We serveren altijd een aantal Schotse gerechten en laten we je tussendoor kennis maken met Schotse delicatessen.

Betaling gaat veilig via een tussenrekening van Certo Escrow, Certo Escrow biedt betaaloplossingen die volledige zekerheid geven aan zowel koper als verkoper. Wij ontvangen het bedrag na de reis.

Zwaarte: gemiddeld

Aantal deelnemers: minimaal 5 maximaal 8

Uiterlijk te boeken tot 1 mei 2020.

Voor meer informatie kijk gerust even op onze "Info" pagina of stuur ons een vrijblijvende e-mail.

"Mooie en gezellige week gehad in Schotland. Jan en Kim doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. We kijken met veel plezier terug. De West-Highland Way was prachtig, maar ook het kamperen in de gezellige tenten van PippinHikes is een aanrader, evenals de goede maaltijden van Jan en Kim."

 

—  Greet van de Bergh 24 augustus 2018 — 

VvKR.jpg
STO.jpg

info@PippinHikes.nl | 06-51058237 | Kvk nr. 70419841 | Btw nr. NL183157916B02 | Zevenhuizen (zh)