Aan de wandel in maart.


Lente!

Maart alweer. De tijd lolt als je vlieg hebt. Leuke dingen hebben we gedaan afgelopen weken.

De Siberische koude zette door in Nederland en de IJsbanen gingen open. Zo ook in Zevenhuizen. Met PippinFoods hebben we er heerlijke warme choco en erwtensoep staan verkopen. Met de nodige sjaals en mutsen en thermische lange onderbroeken was het prima te doen met gevoelstemperatuur min 17.

Na de gezelligheid in Zevenhuizen zijn we direct doorgerold naar de gezelligheid in Utrecht, waar we op de wandel en kampeerbeurs stonden met PippinHikes. Voor het eerst op de beurs. Best een beetje spannend, maar vooral Heel Erg Leuk! We hebben ontzettend veel leuke mensen ontmoet, die we in de toekomst misschien wel weer gaan ontmoeten, zodra ze allemaal hebben geboekt bij ons :D

De eerste boekingen komen ondertussen inderdaad binnen en de nieuwe routeboekjes zijn in de maak. We lopen de wandelingen nog eens na om te kijken of alles nog klopt. En de hondjes moeten tenslotte ook uit J.


Èn… rapapa, we hebben een nieuwe Vroem. Eentje waar ook een verkoopwagentje achter past, voor het Nòg beter verzorgen van veel lekkers voor PippinFoods. Het verkoopwagentje is er nog niet, maar we hebben al veel leuks op het oog. We houden je op de hoogte.

En nu is het dus per ongeluk ineens zomaar lente geworden. Gisteren om kwart voor vijf om precies te zijn. Heerlijk hoor! Dagen worden weer langer, de winterjas kan weer in de kast, en de snowboots in het vet.

Gelukkige lente voor iedereen en geniet!!

#Buiten #hiken #wandelen

27 keer bekeken

"Mooie en gezellige week gehad in Schotland. Jan en Kim doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. We kijken met veel plezier terug. De West-Highland Way was prachtig, maar ook het kamperen in de gezellige tenten van PippinHikes is een aanrader, evenals de goede maaltijden van Jan en Kim."

 

—  Greet van de Bergh — 

 • Jan in Schotland.jpg

  Jan Noordermeer

  Eigenaar Pippin Hikes

  Jan wandelt graag over nieuw paden en neemt je mee over de oude. Hij vindt het erg leuk om afwisselende routes te maken en uit te zetten.

 • Kim op een Lange Afstandswandeling.jpg

  Kim Kooter

  Eigenaar Pippin Foods

  Kim houdt van wandelen en lekker eten maken. Ze maakt heerlijke Bourgondische maaltijden en wandelt wekelijks zo'n 30 km met de honden 

info@PippinHikes.nl | 06-51058237 | Kvk nr. 70419841 | Btw nr. NL002052541B78 | Zevenhuizen (zh)