De lente ontdekkenWat een heerlijke baan hebben we toch! Verplicht lekker naar buiten. Vandaag hebben we de `spring is in the air` route grotendeels gelopen en uitgeschreven. Op zaterdag 7 april staat deze in de Pippin agenda. De hike gaat door het gezellige plaatsje Bodegraven en de mooie landelijke omgeving.

We zagen de eerste krokussen zelfs al heel voorzichtig opkomen. Heerlijk toch?

Gelukkig was het fantastisch weer ervoor. Wel Siberisch koud (volgens sommige nieuwsbronnen) maar met wanten en een muts op, lekker in het zonnetje, geen seconde last van gehad.

De hondjes voor het gemak hadden we lekker meegenomen, en die genoten ook volop.

#dagwandeling #lente #bodegraven #wandelen #hiken

33 keer bekeken

"Mooie en gezellige week gehad in Schotland. Jan en Kim doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. We kijken met veel plezier terug. De West-Highland Way was prachtig, maar ook het kamperen in de gezellige tenten van PippinHikes is een aanrader, evenals de goede maaltijden van Jan en Kim."

 

—  Greet van de Bergh — 

 • Jan in Schotland.jpg

  Jan Noordermeer

  Eigenaar Pippin Hikes

  Jan wandelt graag over nieuw paden en neemt je mee over de oude. Hij vindt het erg leuk om afwisselende routes te maken en uit te zetten.

 • Kim op een Lange Afstandswandeling.jpg

  Kim Kooter

  Eigenaar Pippin Foods

  Kim houdt van wandelen en lekker eten maken. Ze maakt heerlijke Bourgondische maaltijden en wandelt wekelijks zo'n 30 km met de honden 

info@PippinHikes.nl | 06-51058237 | Kvk nr. 70419841 | Btw nr. NL002052541B78 | Zevenhuizen (zh)