Rotterdampas.jpg

Zondag 27 dec 2020 | Zevenhuizerplas | ca. 15 km

Art.nr. 006
€22.49
Op voorraad
1
Productgegevens
Zondag 27 december

In de beginperiode van Pippin Hikes zetten we wandeltochten uit met bordjes die de wandelaars makkelijk konden volgen. Om de kilo's van de kerst er met z'n allen vanaf te wandelen leek het ons leuk om weer eens op deze manier een wandeltocht te organiseren.

We starten deze wandeling vanaf 9:30, in tijdsblokken van 15 min waarbinnen je kan starten. Eerst krijg je iets lekkers uit de keuken van Kim en een bakje koffie of thee. Daarna start je met de wandeling waarbij je makkelijk de bordjes kan volgen. Voor onderweg krijg je van ons een lekker lunchpakket mee gemaakt door ons cateringbedrijf Pippin Foods Het pakket is voor iedereen apart ingepakt.

Tijdens de gehele tocht handelen we volgens de voorschriften van het RIVM zoals 1,5 meter afstand. We verwachten rond 16:00 terug te zijn bij de auto's.

Na het boeken van de wandeling ontvang je ca. 3 dagen van te voren de startplek en tijd en overige informatie zoals parkeren.
Bewaar dit product voor later

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).