Rotterdampas.jpg

Zelf te wandelen wandelroutes

Art.nr. 002
€3.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Bestel hier een wandelroute die je zelf kunt gaan wandelen. Tijdens de wandeling lees je meer over de regio waar je door loopt. Na het bestellen krijg je van ons het routeboekje via de e-mail samen met de route in GPS. Met de gratis app 'GPX-viewer uit de appstore/playstore kan je altijd zien waar je op de route bent en is de kans op verkeerd lopen een stuk kleiner.

Voorbeeld van de Leiden wandeling:

-------
Wandelen in en om Leiden

De vetgedrukte stukjes tekst zijn de extra informatie over de route.

Behandel de natuur en de omgeving altijd met respect
en laat alleen voetstappen achter

Je start bij het Centraal Station aan de stadszijde. Met je rug naar het station ga je links af en volgen de Schipholweg en ga bij de twee mogelijkheid het spoor onderdoor Oegstgeesterweg. Na zo’n 250 meter RA het Heempark in, eerste LA, park volgen tot aan einde. Je komt uit bij een kleine molen met de naam“De Kikker”. Als het park nog niet open is kan je het fietspad verder vervolgen en kom je ook uit bij molen “De Kikker”.

In het kader van werkeloosheidbestrijding, is bij de aanleg van dit stadspark alleen bij het frezen van het weiland een machine gebruikt. De rest is allemaal met de hand gedaan. het graven van sloten en vijvers, het afwerken en verhogen van het talud langs de Haarlemmer Trekvaart, het plaatselijk ophogen van de grond, het aanleggen van de paden en het planten van de vegetatie.

Voorbij ijsclub Oegstgeest bruggetje over en RA,Oud Poelgeest. Wandel om het kasteel heen naar de hoofd toegangsweg......

Bewaar dit product voor later

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).