Image by Liam Read

Wandelvakantie

NIJMEGEN

7 dgn | 4 wandeldagen | Foodtruck | 

Wandelen rondom Nijmegen

Tijdens deze 7-daagse wandelvakantie wandel je vier dagen in de prachtige omgeving van Nijmegen. Tijdens de wandel dagen wandelen we zo'n 25 km per dag. Jan wandelt mee zodat je volop kan genieten van de omgeving zonder je zorgen te hoeven maken dat je verkeerd loopt.

We wandelen in een rustig tempo en genieten van al het moois waar we langs komen. 

We slapen op een gezellige camping in onze sfeervolle tipi's met platenspeler en gezellige verlichting.

Kim neemt haar Foodtruck mee en maakt de heerlijkste maaltijden.

Kamperen bij de boer

Wij staan op SVR Camping De Groote Flierenberg aan de Zevenheuvelenweg in Berg en Dal van Maria en Ruud Faassen. Ze wonen in een prachtige boerderij uit 1652 en runnen een heerlijke rustgevende camping.

 

Dag één

ca 8 km

Vandaag wordt je vanaf 9:30 verwacht op de camping.

Kim en Jan staan voor je klaar om je te verwelkomen en je wegwijs te maken op de Camping. Na de lunch starten we met een korte wandeling van zo'n 8 km. We bezoeken hierbij de Canadese begraafplaats van de twee wereld oorlog. Terug aangekomen op de Camping drinken we wat lekkers en starten Kim en Jan met het bereiden van een heerlijk diner. We hebben diverse spelletje mee die je 's avond kan spelen of gewoon lekker chillen. 

Dag twee

ca. 22 km.

Na een heerlijk ontbijt trekken we onze wandelschoenen aan en wandelen we vanaf de camping naar Nijmegen toe. Hier maken we door deze prachtige stad een stadswandeling. We komen oa. door het Kronenburgerpark, zien we de Stevenskerk en wandelen we over de Waalbrug. Terug aangekomen bij de camping staat er een lekker fris drankje voor je klaar met lekkere hapjes en uit de Foodtruck komen al de lekkerste geuren. 

Dag drie

ca. 28 km.

Vandaag staat de langste wandeldag op het programma. Maar geen zorgen we hebben de hele dag de tijd en pauzeren regelmatig even. We stappen de auto in en rijden naar Malden. Vanaf hier wandelen langs de Maas naar Mook en naar Cuijk. Via de Kraaijenbergse plassen en het Heumensche bosch wandelen we weer terug naar Malden en rijden we terug naar de camping voor een welverdiend hapje en drankje. Morgen staat er een rustdag op het programma

Inclusief: Ontbijt, lunch en diner

Dag vier

De vierde dag is een vrije dag. Na het ontbijt kan je zelf op pad gaan in de regio of heerlijk met een boek voor de tipi genieten. We zit een midden in een bosrijke omgeving. Kim maakt vandaag een heerlijke stoofpot met zelfgemaakte huzarensalade en verse broodjes met onze beruchte Pippin knoflook dip. Na het diner kan je mee het bos in voor een korte wandeling om te kijken of we wild kunnen spotten. Terug gekomen hebben we een lekker borrelplankje klaar.

Dag vijf

ca 25 km

Na de rustdag is het weer tijd om een goed stuk te gaan wandelen. Deze dag wandelen we vooral door de schitterende bossen die deze omgeving rijk is. Onderweg hebben we prachtige uitzichten en genieten we van een heerlijke picknick onderweg. We wandelen langs Heumensoord en door Berg en Dal.

Vanavond maken we de rookoven aan met een heerlijk stuk rundvlees. de smaak hiervan is super en onder het genot van de klanken uit de platenspeler kan de avond starten.

Menu Nijmegen 1-min.png

SVR Camping De Groote Flierenberg

Dag zes

ca 26 km

Na het ontbijt wandelen we vanaf de camping richting Duitsland en verkennen we het kleine plaatsje Kranenburg waar een prachtige kerk staat. daarna wandelen we door de nabij gelegen bossen en wandelen we via polderpaden naar Groesbeek en verder naar de Camping. Prachtige route! Terug aangekomen bij de camping drinken we wat en slingert Jan de BBQ aan voor heerlijke vlees en vis gerechtjes.

Dag zeven

Vandaag wordt het na het ontbijt langzaam weer tijd om de spullen in te pakken en kan je terug kijken op actieve maar toch heerlijk ontspannen vakantie. Uiteraard kan een echte medaille niet ontbreken en krijg je een prachtige bos Gladiolen van ons mee.  

Bij Pippin Hikes betaal je geen gekke kosten zoals administratiekosten en boekingskosten.

Gewoon de prijs die erbij staat, dat maakt het wel zo gemakkelijk.

I.v.m. de Corona situatie volgen we de R.I.V.M richtlijnen zoals de 1.5 meter afstand.

Ontbijt, lunch en diner worden d.m.v. afhalen bij onze foodtruck opgehaald. In jouw eigen gezellig ingerichte tipi kun je genieten van je maaltijd. Lunch doen we lekker in picknickvorm.

Deze vakantie is inclusief ​:

 

 • Ontbijt, lunch, diner. We serveren per dag één menu. We kunnen bij dit menu rekening houden met allergieën en diëten, maar geef dit uiteraard wel aan bij het boeken. We houden erg van goed eten en je zal zeker niet met een lege maag van tafel gaan.

 • Knabbels en drankjes op de camping

 • Overnachten in sfeervolle tweepersoons tipi's, bedden (stretchers met luchtmatras)

 • Wandelroutes met begeleiding

 • STO Garantiefonds

Deze vakantie is exclusief ​:

 • reis -en annuleringsverzekering

 • Vervoer naar de startplek van het wandelen.

 • Vervoer naar de camping en terug

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant.

Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 • Zwaarte: gemiddeld

 • Aantal deelnemers: vier tot zestien.

 • Boeken kan t/m 1 juli

Voor meer informatie kijk gerust even op onze Info pagina of stuur ons een vrijblijvende e-mail

 • Jan in Schotland.jpg

  Jan Noordermeer

  Eigenaar Pippin Hikes

  Jan wandelt graag over nieuw paden en neemt je mee over de oude. Hij vindt het erg leuk om afwisselende routes te maken en uit te zetten.

 • Kim op een Lange Afstandswandeling.jpg

  Kim Kooter

  Eigenaar Pippin Foods

  Kim houdt van wandelen en lekker eten maken. Ze maakt heerlijke Bourgondische maaltijden en wandelt wekelijks zo'n 30 km met de honden 

info@PippinHikes.nl | 06-51058237 | Kvk nr. 70419841 | Btw nr. NL002052541B78 | Zevenhuizen (zh)

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon