Groepsreis naar Londen
Bezoek in vier dagen de prachtige stad Londen. 
In deze vier dagen wandel je door de straten van Londen en zie je alle highlights van de stad maar ook de minder bekende plekken die nog niet allemaal door het grote publiek ontdekt zijn. Wandel langs de Tower bridge, Buckingham Palace, Saint Paul, Big Ben, Camden town, heerlijk food markten en nog veel meer. Jan wandelt met je mee de juiste metro in en begeleid de wandelroutes.

Groepsreis Londen 

4 Dagen

waarvan drie wandeldagen en een dag in de dierentuin

Overnachten

Je overnacht in een hotel in het centrum van Londen

Eten & drinken

Ontbijt is inclusief. 

Wat ga je doen?

Londen op een superleuke manier ontdekken

Type reis
Dagen
Prijs pp
Datum
Groepsreis
4
€ 589,-
15 dec '22
Individueel
4
Vanaf € 429,-
In overleg
piccadilly circus in Londen tijdens een groepsreis

Dag één

In de ochtend nemen we de trein naar Londen.  in ca 4,5 uur komen we aan in London en gaan we naar het hotel om de bagage te droppen en pakken we de metro naar het centrum. We starten met een wandeling van 5 km bij Harrods. Dit warenhuis dit het grootste warenhuis in Europa en hier vind je de heerlijkste en duurste  Champagnes, de prachtigste kleding en nog veel meer. Hierna wandelen we verder via Hyde park, met zijn bekende "Speakers Corner" en vele eekhoorntjes die zo uit je hand eten. Vervolgens komen we door de luxe winkelstraten Oxford street, Bond Street en Regent street. Je wandelt langs de grote merken zoals Cartier en Tiffany en door de Burlington Arcade waar je absoluut niet mag rennen. Door de speelgoedwinkel Hamleys, waar het speelgoed je letterlijk om de oren vliegt en wandel je een stukje door het oude warenhuis Liberty met zijn prachtige houten gevel. 
Uiteindelijk komen we aan in de wijk Soho waar we bij één van de vele restaurants kunnen dineren. 
Burlington arcade in Londen

Dag twee

Na het ontbijt stappen we in de metro voor een prachtige wandeling langs alle bekende plekjes van Londen. We starten bij de Tower of Londen. Hier  starten we met een bakje Engelse thee om vervolgens te starten met een wandeling van totaal ca 15 km.
We wandelen door een oude verlaten kerk en daarna over de  London Bridge. Onderweg stop je voor de lunch op de sfeervolle Borough market waar je bij de stalletjes heerlijk eten kan kopen, Hier is voor ieder wel iets wils. Na de lunch gaat de wandeling door. Na een oud piratenschip, kerkers, 10 Downing Street , Westminster Abbey, Big Ben, Buckingham Palace en nog veel meer. 
Na Piccadilly circus komen we aan bij de Seven Dials met het nabijgelegen gezellige Covent Garden waar w even rond kijken en vervolgens wat drinken terwijl de vioolspeler of de operazanger op de achtergrond zijn act opvoert en in de omgeving kunnen we heerlijk dineren en genieten van de avond.

 
Heerlijke foodmarkt tijdens de groepsreis in Londen

Dag drie

Vandaag gaan we naar Camden Town. Een verrassende leuke wijk met alternatieve winkeltjes en heerlijke eetstalletjes. Hier wandelen we over de markt en kan je lunchen bij één van de vele kraampjes. Je kijkt je ogen uit in de vele straatjes en steegjes. Na afloop drinken we wat in de  "The Hawley Arms", waar zangeres Amy Winehouse vroeger achter de bar stond.
Na een welverdiend drankje start de wandeling van ca. 8 km waarbij we grotendeels langs het Regent Canal wandelen en je je soms zult afvragen of je nog wel in hartje Londen bent. Vervolgens komen we uit bij Little Venice, een prachtig haventje met typische Engelse bootjes. Daarna stap je door naar het beroemde Beatles zebrapad van het album Abbey Road uit 1969 en zie je de Abbey Road studio.
Tegen de avond nemen we de metro naar Ye Olde Cock Tavern, een taverne waar oa Charles Dickens vroeger vaak kwam voor het diner. Na het eten wandelen we verder naar het nabijgelegen Ye Olde Cheshire Cheese voor een bakje koffie of drankje. 


 
Tijdens de groepsreis kom je langs alle highlight van Londen waaronder het buckingham palace
Weerribben wandelen en kano varen FB.jpg

Dag vier

Wakker geworden in het hotel pak je na het ontbijt de koffer en laat je deze achter in het hotel. Je gaat vandaag een bezoek brengen aan de London Zoo. Deze dierentuin is al meer dan 170 jaar oud en heeft ook veel gebouwen op de monumentenlijst staan. In de dierentuin kom je oog in oog te staan met Tijgers, slangen, giraffen, pinguïns en zelfs piraha’s. Rond een uur of drie wordt het tijd om de koffer weer op te halen.
We gaan terug naar St Pancras station voor de terugreis naar Nederland maar eerst kijken we nog even bij Perron 9 ¾ van de Harry Potter boeken op King’s Cross station.
In de trein kan je rustig alle foto’s nog eens bekijken en nagenieten van een aantal fantastische dagen in deze prachtige wereldstad. In de avond kom je aan in Rotterdam.


 
Type reis
Dagen
Prijs pp
Datum
Groepsreis
4
€ 589,-
15 dec '22
Individueel
4
Vanaf € 429,-
In overleg
Prijs is inclusief
 • Hotel in centrum van Londen
 • Retour treintickets Rotterdam - Londen
 • 3x ontbijt 
 • Openbaar vervoerkaart Londen
 • Pippin boekje met info 
 • Bezoek London Zoo
 • Reisleider Kim of Jan
 • Incl. administratiekosten
 • Incl. boekingskosten
Prijs is exclusief
 • Reis -en annuleringsverzekering
 • Diner, lunch & drankjes
 • Entree andere attracties 
 • Bijdrage STO garantiefonds a  € 15,- per boeking.
Overige
 • Prijs is op basis van een tweepersoonskamer.
 • Toeslag één persoonskamer  € 150,- voor drie nachten
 • Vertrek is meestal om 10:00  vanaf station Rotterdam
 • Aankomst St Pancras
 • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. Je betaald dan enkel € 15,- per boeking voor het STO garantiefonds.
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant.
Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Image by Charles Postiaux

Individuele reis naar Londen

Het programma voor de individuele reis naar Londen is hetzelfde als die voor groepsreizigers. Het voordeel is dat je een boekje mee krijgt met alle wandelroutes (ook in GPS) en in welke metro je moet stappen en waar eruit. Hiermee kan je het hele programma super makkelijk volgen en heerlijk genieten van vier dagen weg
 

Of toch liever een individuele reis?

_edited.jpg
Heb je een vraag over de Londen reis? 
Paper 2 londen FB.jpg
Wil je een optie op de Londen reis? 
Laatste blik op Loch Lomond Schotland.jpg
Toon me meer reizen die jullie aanbieden