top of page
Weekend naar Londen City trip
Bezoek in vier dagen de prachtige stad Londen. 
In deze vier dagen wandel je door de straten van Londen en zie je alle highlights van de stad maar ook de minder bekende plekken die nog niet allemaal door het grote publiek ontdekt zijn. Wandel langs de Tower bridge, Buckingham Palace, Saint Paul, Big Ben, Camden town, heerlijk food markten en nog veel meer. Je krijgt van ons gids met alle info die je nodig hebt zoals wandelroutes, welke metro je moet hebben zodat je heerlijk kan genieten van vier dagen weg.

Individuele reis Londen 

4 Dagen

waarvan drie wandeldagen en een dag in de dierentuin

Overnachten

Je overnacht in een hotel in het centrum van Londen

Eten & drinken

Ontbijt is inclusief.  Onderweg  is veel horeca

Wat ga je doen?

Londen op een superleuke manier ontdekken

Type reis
Dagen
Prijs pp
Datum
Zelf op reis
4
Vanaf € 429,-
In overleg
piccadilly circus in Londen tijdens de wandelvakantie

Dag één, 6 km

in de ochtend neem je de trein naar Londen.  in ca 4,5 uur kom je aan in London en ga je naar het hotel om de bagage te droppen en pak je de metro naar het centrum.
Je start met een wandeling van 5 km bij Harrods. Dit warenhuis dit het grootste warenhuis in Europa en hier vind je de heerlijkste en duurste  Champagnes, de prachtigste kleding en nog veel meer. Hierna wandel je verder via Hyde park, met zijn bekende "Speakers Corner" en vele eekhoorntjes die zo uit je hand eten. Vervolgens kom je door de luxe winkelstraten Oxford street, Bond Street en Regent street. Je wandelt langs de grote merken zoals Cartier en Tiffany en door de Burlington Arcade waar je absoluut niet mag rennen. Door de speelgoedwinkel Hamleys, waar het speelgoed je letterlijk om de oren vliegt en wandel je een stukje door het oude warenhuis Liberty met zijn prachtige houten gevel. 
Uiteindelijk kom je aan in de wijk Soho. In deze gezellige wijk kan je dineren bij één van de vele gezellige restaurants en daarna kan je eventueel één van de vele theaters in voor een leuke show.
 
Burlington arcade in Londen citytrip

Dag twee, 16 km

Na het ontbijt stap je in de metro voor een prachtige wandeling langs alle bekende plekjes van Londen. Je start bij de Tower of Londen. Hier kan je starten met een bakje Engelse thee om vervolgens te starten met een wandeling van totaal ca 15 km.
Je wandelt door een oude verlaten kerk en daarna over de  London Bridge. Onderweg stop je voor de lunch op de sfeervolle Borough market waar je bij de stalletjes heerlijk eten kan kopen, Hier is voor ieder wel iets wils. Na de lunch gaat de wandeling door. Na een oud piratenschip, kerkers, 10 Downing Street , Westminster Abbey, Big Ben, Buckingham Palace en nog veel meer. 
Na Piccadilly circus wandel je verder en kom je aan bij de Seven Dials met het nabijgelegen gezellige Covent Garden waar je wat kan drinken terwijl de vioolspeler of de operazanger op de achtergrond zijn act opvoert en in de omgeving kunnen we heerlijk dineren en genieten van de avond.
 
Camden town markt met lekker eten

Dag drie, 12 km

Na een goed ontbijt stap je in de metro naar Camden Town. Een verrassende leuke wijk met alternatieve winkeltjes en heerlijke eetstalletjes. Hier wandel je over de markt en kan je lunchen bij één van de vele kraampjes. Je kijkt je ogen uit in de vele straatjes en steegjes. Na afloop kan je wat drinken in de  "The Hawley Arms", waar zangeres Amy Winehouse vroeger achter de bar stond.
Na een welverdiend drankje start de wandeling van ca. 8 km waarbij je grotendeels langs het Regent Canal wandelt en je je soms zult afvragen of je nog wel in hartje Londen bent. Je komt vervolgens uit bij Little Venice, een prachtig haventje met typische Engelse bootjes. Daarna stap je door naar het beroemde Beatles zebrapad van het album Abbey Road uit 1969 en zie je de Abbey Road studio.
Tegen de avond neem je de Metro naar Ye Olde Cock Tavern, een taverne waar oa Charles Dickens vroeger vaak kwam. Hier kan je in de pub dineren. Na het eten wandel je iets verder naar het nabijgelegen Ye Olde Cheshire Cheese voor een bakje koffie of drankje. De avond is vrij om lekker te relaxen bij het hotel of nog even de stad in.


 
buckingham palace tijdens de wandelvakantie in Londen
Long Ship Londen

Dag vier, 10 km

Wakker geworden in het hotel pak je na het ontbijt de koffer en laat je deze achter in het hotel. Je gaat vandaag een bezoek brengen aan de London Zoo. Deze dierentuin is al meer dan 170 jaar oud en heeft ook veel gebouwen op de monumentenlijst staan. In de dierentuin kom je oog in oog te staan met Tijgers, slangen, giraffen, pinguïns en zelfs piraha’s. Rond een uur of drie wordt het tijd om de koffer weer op te halen.
Je gaat terug naar St Pancras station voor de terugreis naar Nederland maar eerst kijk je nog even bij Perron 9 ¾ van de Harry Potter boeken op King’s Cross station.
In de trein kan je rustig alle foto’s nog eens bekijken en nagenieten van een aantal fantastische dagen in deze prachtige wereldstad. In de avond kom je aan in Rotterdam.


 
Type reis
Dagen
Prijs pp
Datum
Zelf op reis
4
Vanaf € 429,-
In overleg
Na je boeking of optie gaan we kijken naar de prijzen van de trein, vliegtuig en hotels. We mailen je de uiteindelijke prijs van de reis van zowel de vliegreis als voor de treinreis. Je kan dan kiezen of je gaat vliegen of met de trein gaat en of de prijs goed is. Je zit dus nog nergens aan vast. Wel zo fijn.
Prijs is inclusief
 • Hotel in centrum Londen
 • Retour treintickets Rotterdam - Londen of vliegen.
 • 3x ontbijt 
 • Openbaar vervoerkaart Londen centrum
 • Pippin boekje met info 
 • Bezoek London Zoo
 • Wandelroutes in GPS met uitleg voor op je mobiel
 • Routes voor de metro per dag uitgezet.
 • Incl. administratiekosten
 • Incl. boekingskosten
Prijs is exclusief
 • Reis -en annuleringsverzekering
 • Diner, lunch & drankjes
 • Entree andere attracties 
 • Bijdrage STO garantiefonds a  € 15,- per boeking.
Overige
 • Prijs is op basis van een tweepersoonskamer.
 • Prijs bij een één persoons kamer is vanaf € 499,-
 • Vertrek in overleg
 • Vertrek is meestal om 10:00  vanaf station Rotterdam
 • Aankomst op St Pancras
 • Kosteloos annuleren tot 60 dagen voor vertrek. Je betaald dan enkel € 15,- per boeking voor het STO garantiefonds
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant.
Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
_edited.jpg
Heb je een vraag over de Londen reis? 
Paper 2 londen FB.jpg
Wil je een optie op de Londen reis? 
Laatste blik op Loch Lomond Schotland.jpg
Toon me meer reizen die jullie aanbieden
bottom of page