top of page
Soca rivier Slovenie wandelen (2) (1).jpg

Kamperen in je Achtertuin

Familie weekend? Vriendenweekend? Romantisch weekend samen? Overnachten in Tipi's is superleuk en je bent heerlijk in de buitenlucht. Het kan bij je in de achtertuin of op een camping of misschien wel in de wei. Wij brengen het avontuur naar je toe. Wij van Pippin Hikes komen bij je langs en zetten één of meerdere gave tipi tenten bij je op, compleet met sfeervolle inrichting, bed, verlichting. Daarnaast kan je een kano erbij huren en een vuurschaal bij de tent aanmaken. Heb je veel mensen? dan kan je ook de Foodtruck erbij zetten. We maken de heerlijkste gerechten en hebben koude drankjes.
Tipi tenten van Pippin Hikes.jpg

Ideaal bij een bruiloft of feest 

Image by Joseph Pearson

Leuk vrienden

weekend

Image by Eaters Collective

Huur een kano & heerlijk eten

Image by Tati y Adri

Romantisch weekendje

Tipi maat
1e nacht
extra nacht
Week prijs
3 m2
€ 69,-
€ 20,-
€ 159,-
4 m2
€ 79,-
€ 22,-
€ 179,-
5 m2
€ 89,-
€ 24,-
€ 199,-
Kano 3 pers
€ 29,-
€ 10,-
€ 75,-
Vuurschaal
€ 5,-
€ 3,-
€ 19,-
Hout
€ 8,-
€ 8,-
€ 49,-

Bijzonderheden

Wij vertrekken vanuit Zevenhuizen in gemeente Zuidplas en rekenen per kilometer € 0,50
We komen langs om de tipi's op te zetten en om ze weer netjes op te halen. De gehuurde tipi tent is incl. stretchers, luchtbed, kisttafeltje, verlichting & kleedjes.
In een 3m2 tipi kunnen max. 2 personen slapen,
in een 4m2 max. 3 personen
en bij een 5 m2 max. 4 personen
Borg per tipi is € 150,-

Prijsopgaaf

Huur één of meerdere tipi tenten voor een leuke weekendje weg of voor als je veel mensen wil laten overnachten. We hebben plek voor 20 personen. Mail Jan voor je ideeën, een prijsopgaaf en datum. Nagenoeg van alles is mogelijk Graag denken we met je mee

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

bottom of page