top of page
Image by 𝓴𝓘𝓡𝓚 𝕝𝔸𝕀

Dagwandelingen

Wandelen

Regelmatig organiseren we dagwandelingen door het hele land. Kim en/of Jan wandelen hierbij met de groep van ca 10 a 20 personen mee en vaak proberen we hier een lekker Bourgondisch moment aan toe te voegen. 

We wandelen in een rustig tempo waarbij altijd tijd is voor een foto en leuke weetjes over de regio.

Image by Kieran Sheehan

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. enkel voor meerdaagse reizen. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Bij annuleringen tot één week voor de start van de dagwandeling rekenen we € 2,50 annuleringskosten.

Bij annuleringen korter dan een week kunnen we helaas geen geld crediteren of een tegoed open zetten.

Pippin's Online Shop

Zo. 28 april 2024 | Bollen hike | 16 km

Ca. 3 dagen voor start ontvang je de info over, parkeren ed.
€22.49
Op voorraad
1
Productgegevens

Zo. 28 april 2024 | Bollen hike | 16 km


Bollen Hike
Wandel mee met Jan en Kim door de schitterende bollenstreek bij Hillegom. We starten vroeg met de wandeling omdat het in de ochtend nog magisch is met de opkomende zon boven de velden en het rond die tijd nog heerlijk rustig is.

Wandeling
We starten deze wandeling om 8:00 met een broodje uit de keuken van Kim en een bakje koffie of thee. Daarna starten we met de wandeling. We wandelen in een ontspannen tempo en er is altijd ruimte voor een leuk verhaal of fotomoment.

Lunch
Voor onderweg krijg je van ons een goed gevulde picknick mee verzorgt door ons catering bedrijf Pippin Foods en gaan we heerlijk picknicken


Honden
Honden kunnen mee met deze wandeling maar zullen grotendeels aan de lijn moeten.

Startplek
Na het boeken van de wandeling ontvang je ca. 3 dagen van te voren de startplek en overige informatie zoals parkeren tips voor het weer etc. Deze plek is met de trein uitstekend te bereiken

Annuleren
Bij annuleringen tot één week voor de start van de dagwandeling rekenen we € 2,50 annuleringskosten. Bij annuleringen korter dan een week kunnen we helaas geen geld crediteren of een tegoed open zetten.

Bewaar dit product voor later
bottom of page