top of page
Image by 𝓴𝓘𝓡𝓚 𝕝𝔸𝕀

Dagwandelingen

Wandelen

Regelmatig organiseren we dagwandelingen door het hele land. Kim en/of Jan wandelen hierbij met de groep van ca 10 a 20 personen mee en vaak proberen we hier een lekker Bourgondisch moment aan toe te voegen. 

We wandelen in een rustig tempo waarbij altijd tijd is voor een foto en leuke weetjes over de regio.

Image by Kieran Sheehan

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. enkel voor meerdaagse reizen. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Bij annuleringen tot één week voor de start van de dagwandeling rekenen we € 2,50 annuleringskosten.

Bij annuleringen korter dan een week kunnen we helaas geen geld crediteren of een tegoed open zetten.

Pippin's Online Shop

Za. 27 april '24 | Bloesemhike | ca. 16 km

Ongeveer 3 dagen voor start ontvang je de info over parkeren ed.
€22.49
Op voorraad
1
Productgegevens

Za. 27 april '24 | Bloesemhike | ca. 16 km


Bloesem Hike

Prachtige wandeling door het fruitgebied bij Geldermalsen We starten deze wandeling om 10:00 met iets lekkers uit de keuken van Kim en een bakje koffie of thee. Onderweg verzorgen we een heerlijke picknick gemaakt door de catering van Pippin Foods. We zitten hierbij prachtige aan de rivier de Linge. Deze regio staat vol met appelbomen, perenbomen en kersenbomen welke in deze tijd prachtig in bloei staan.

Wandeling
We starten deze wandeling om 10:00 met iets lekkers uit de keuken van Kim en een bakje koffie of thee. Daarna starten we met de wandeling. We wandelen in een ontspannen tempo en er is altijd ruimte voor een leuk verhaal of fotomoment.

Lunch
Na ca. 9 km gaan we lunchen. We hebben voor iedereen een krukje en een lunchpakket met lekkere broodjes, fruit en drinken.

Honden
Honden kunnen mee met deze wandeling maar zullen grotendeels aan de lijn moeten.

Startplek
Na het boeken van de wandeling ontvang je ca. 3 dagen van te voren de startplek en overige informatie zoals parkeren tips voor het weer etc. De startplek is met de trein uitstekend bereikbaar

Annuleren
Bij annuleringen tot één week voor de start van de dagwandeling rekenen we € 2,50 annuleringskosten. Bij annuleringen korter dan een week kunnen we helaas geen geld crediteren of een tegoed open zetten.

Bewaar dit product voor later
bottom of page