Wandelvakantie

FRANKRIJK BOURGOGNE

Zomer | Tenten | Wandelen | Wijngaard bezoeken

Wandelen door de Franse Morvan

 

De Morvan is een gebied in Frankrijk waar je helemaal tot rust kan komen. Het bosrijke gebied is zeer dun bevolkt met een prachtige natuur. Deze reis is inclusief eten en drinken ter plekke. De Morvan ligt dicht bij de wijnstreek de Côte d’Or waar we een wijnhuis gaan bezoek. Ook komen we door de stad Beaune waar we een stadswandeling maken en er volop tijd is om de winkeltjes te verkennen en terrasjes te pakken. We wandelen dwars door de wijnvelden waarbij we het rustig aan doen zodat je foto's kan maken en de omgeving volledig toto je kan nemen. een uitdagende wandeling maken door de kloof van Gorges de la Canche en een pelgrim voor dag met een deel van de wandeling naar Santiago de Compostella. Overnachten doe je in sfeervolle twee persoons- tipi tenten.

Heerlijk actief genieten

Wandelen door de Morvan regio van de Bourgogne en genieten van het Bourgondische leven

Bij Pippin Hikes betaal je geen gekke kosten zoals administratiekosten en boekingskosten.

Gewoon de prijs die erbij staat, dat maakt het wel zo gemakkelijk.

Deze reis is incl: opgezette sfeervolle tenten, bedden (stretchers), ontbijt, lunch en diner waarbij we een avond gaan uit eten, bezoek aan wijnhuis, wandelbegeleiding.

We serveren per dag één menu. We kunnen bij dit menu rekening houden met allergieën en diëten, maar geef dit uiteraard wel aan bij het boeken. We houden erg van goed eten en je zal zeker niet met een lege maag van tafel gaan.

Deze reis is excl. reis en annuleringsverzekering, vervoer van Nederland naar Frankrijk en terug, we all about hiking. Ook het vervoer van de camping naar de wandel startplek gaat in overleg met eigen vervoer

Aankomstdatum is 21 juli uiterlijk te boeken tot 21 dagen voor aankomst.

Betaling gaat veilig via een tussenrekening van Certo Escrow, Certo Escrow biedt betaaloplossingen die volledige zekerheid geven aan zowel koper als verkoper. Wij ontvangen het bedrag na de reis.

Zwaarte: gemiddeld

Aantal deelnemers: vier tot twaalf

Uiterlijk te boeken tot 12 mei 2020

Voor meer informatie kijk gerust even op onze "Info" pagina of stuur ons een vrijblijvende e-mail

"Mooie en gezellige week gehad in Schotland. Jan en Kim doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. We kijken met veel plezier terug. De West-Highland Way was prachtig, maar ook het kamperen in de gezellige tenten van PippinHikes is een aanrader, evenals de goede maaltijden van Jan en Kim."

 

—  Greet van de Bergh 24 augustus 2018 — 

VvKR.jpg
STO.jpg

info@PippinHikes.nl | 06-51058237 | Kvk nr. 70419841 | Btw nr. NL183157916B02 | Zevenhuizen (zh)